Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за съединител

Тъ въпроса ми е какъв съединител и колко пари е защото вчера се прееба . Както си седях на един светофар и светва ми зелено и вкарвам първа и тамън да трагна и усетих как педала на съединителя стана твърд и колата почна да се тресе цялата. Както и да е, едвам едвам потеглих с бая подаване на газта за да не се тресе много колата и отидох при Румен и Чавдар с надежда да не се е верно прецакъл въпреки, че няма кво друго да е ама аз за всеки случай и естествено се оказа че е заминал.
    Ако може да ми помогнете с малко инфо за съединителя тъй като незнам кой е най-добър и естествено и колко струва защото имам опасения, че е бая пари.
    Благодаря ви предварително!!!
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

иди в александър ауто и питай за Валео ....

ама ако няма ...
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Сега говорих с тях и ми казаха че нямат и скоро и няма и да имат.

Comment

лооошоо ....
        а оригинален кви пари е ?

Comment

Ми незнам, званях и в Т&H там ми казаха 520лв ма забравих да питам къв е. Ама не са ли малко множко тия пари

Comment

Първоначално публикувано от KiKo
            Ми незнам, званях и в Т&H там ми казаха 520лв ма забравих да питам къв е. Ама не са ли малко множко тия пари
            хум ми ако е за "ricambi originali" и е комплект, не е толкова лоша цената

ама за кола с въртящия момент на 2.4JTD съединителя ше е сякъв друг но не и евтин...

Comment

Прав си и май нямам избор Благодаря ти Вальо за съдействието.

Comment

и аз мисля, че цената от 520 лв не е лоша за твоята кола, а и монтажът може да ти излезне евтин при румен.
                sigpic
                === 75 1.8 T '86 ===
                === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

дай номер на шаси да ти кажа колко струва истински, така можеш да си направиш сметка какъв да си купиш.......но имай в пред вид, че менте едва ли ще иzакра дълго

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                    дай номер на шаси да ти кажа колко струва истински, така можеш да си направиш сметка какъв да си купиш.......но имай в пред вид, че менте едва ли ще иzакра дълго
                    Споко за тая кола менте още няма и цената която са му дали е за истински Дай и ти цена да видиме кво става
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

490 лева комплект Ricambi Originali
                      Tutti i particolari dell'auto sono soggetti con la Garanzia 2+ a copertura contro qualsiasi tipo di inconveniente, che sarа risolto gratuitamente e mediante l'utilizzo di ricambi originali.

П.П. Много ми е интересно , дали ви дават 2 години гаранция като купиш части от ТиН или АлександърАвто ?

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                        490 лева комплект Ricambi Originali
                        Tutti i particolari dell'auto sono soggetti con la Garanzia 2+ a copertura contro qualsiasi tipo di inconveniente, che sarа risolto gratuitamente e mediante l'utilizzo di ricambi originali.

П.П. Много ми е интересно , дали ви дават 2 години гаранция като купиш части от ТиН или АлександърАвто ?
                        Така я кажи сега за БГ кой дава 2 години гаранция и в кой сервиз трябва да се монтира Че да не се окаже че монтажа ще им избие парите за гаранцията
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                        X